AFLYST: UPROAR!

Et gæstespil fra Livingstones Kabinet, præsenteret af Carte Blanche og Viborg Teaterforening

Onsdag den 1. april 2020 kl. 20.00
på VIBORG TEATER – i samarbejde med Viborg Teaterforening

‘Uproar!’ er en moderne DADA-forestilling. Et musikalsk manifest, der opfordrer til, at vi sammen bruger en målrettet naragtighed til at vælte systemet. Det er 100 år siden, at to af verdens største revolutioner fandt sted, den store russiske revolution og DADAisternes vilde kunstoprør. – Er tiden nu til et nyt oprør?

I Uproar! eftersøges en poetisk kraft, der er stærk nok og fremfor alt levende nok til at ændre vor tid. Gennem vrøvledigte, vild musik, fantasi og poesi skabes et modtryk til de sære politiske kræfter, der hersker i verden omkring os. Vi vil grine, så magthaverne kommer til at skælve. På scenen står et stærkt hold af dansere, performere og musikere.

 

Pressen skrev:

★★★★★

“Stilen er afvæbnende, fremførelsen urokkelig, musikken taktfast marcherende, dekorationerne udfordrende, helhedsindtrykket charmerende på snart engelsk, snart dansk, hele tiden drilsk og tankevækkende.
Datidens blomsterbørn hædres på kærlig vis i håb om, at nutidens velbjergede folkemængde vil fatte lidt af oprørets nødvendighed.”
Frederiksborg Amts Avis

 

★★★★

“DADAisternes oversete revolution legemliggøres af de absurde tonedigtere i Livingstones Kabinet, med deres umiskendeligt mistroiske tilgang til konform tænkning.”
Casper Koeller

 

★★★★

“UPROAR er smuk, sjov og tankevækkende. Det hele giver ingen og al mening, hvilket netop fungerer i denne forestilling.”
Den4Væg.dk

 

★★★★★★

”Jeg nød hvert sekund af forestillingen”
– Eva Lene Kristensen (gymnasielærer), kulturkongen.dk

FAKTA

VIGTIGT: AFLYST
I henhold til myndighedernes anbefalinger har vi desværre besluttet at aflyse arrangementet. Alle købte billetter til denne forestilling refunderes til et tilgodebevis til Musik & Teater.

GÆSTESPIL
Musikdrama
UPROAR af Livingstones Kabinet

TID
1. april 2020 kl. 20.00

STED
Viborg Teater
Gravene 25, 8800 Viborg

VARIGHED
75 min. uden pause

PÅ SCENEN
Amia Miang, Bebe Risenfors, Nina Kareis, Ole Håndsbæk Christensen, Pete Livingstone og Troels Hagen Findsen

INSTRUKTØR
Nina Kareis

KOMPONIST/TEKSTER
Pete Livingstone

PRIS
Voksen – 100 kr.
u/25 år – 70 kr.

BILLETTER køber du gennem Viborg Teaterforening