THE CARTE BLANCHE TRIBE – PAFOS

Den cypriotiske by Pafos bliver indtaget af The Carte Blanche Tribe i oktober, hvor vi skaber en performance direkte til byen. Vi rejser til Pafos med vores koncept The Carte Blanche Tribe, hvor internationale kunstnere iscenesætter forskellige byrum. The Carte Blanche Tribe tager publikum med på undersøgelse og genopdagelse af virkeligheden, der ligger lige for øjnene af os. Med nysgerrigheden som ledetråd, lader vi os rive med af byens overraskelser og inviterer publikum til at gøre det samme. Kunstnerne vil være i kostumer fra den dag, vi ankommer, og gå ud for at møde stedet og befolkningen. Disse møder bliver til slut til en performance, som byens borgere kan komme at opleve. Dermed skaber vi et værk direkte til, med og af Pafos.

Med The Carte Blanche Tribe in Pafos er Carte Blanche blevet udvalgt til at repræsentere scenekunsten i det store udvekslingsprogram mellem Aarhus/Region Midt og Pafos/Cypern, der deler værtskab som kulturhovedstad 2017. Carte Blanche er udvalgt som ét af de syv projekter, som sendes af sted for at vise regionens varierede kulturliv.

Konceptet The Carte Blanche Tribe er blandt andet kendt for iscenesættelsen af åbningen af klimaparken sØnæs i Viborg og biblioteksforestillingen “Alt der er fortalt og alt vi ved” på Viborg Hovedbibliotek. Desuden har vi netop i august 2017 iscenesat Aarhus’ ikoniske nye bibliotek og kulturhus Dokk1 med en vandreforestilling gennem bygningen og det omkringliggende havneområde.

FAKTA OM FORESTILLINGEN

SKABT AF
Carte Blanche og alle medvirkende

MEDVIRKENDE
Kristofer Krarup, Connie Tronbjerg, Marieke Breyne, Jean-Marie Oriot, Julie Seiller, Benoit Gasnier, Sarah John og Sara Topsøe-Jensen

TEKNIK
Karsten Nisbeth

KOSTUMEDESIGN
Betina Møller

TIDSPUNKT
20.- 27. okt. 2017

STED
Pafos, Cypern