THE CARTE BLANCHE TRIBE – DOKK1

The Carte Blanche Tribe – Dokk1 er en vandreforestilling på og omkring Aarhus’ nye bibliotek og kulturhus. Klædt i hvidt fra top til tå vil The Carte Blanche Tribe tage gæster med på en iscenesat opdagelse af bygningen og det omkringliggende havneområde. Publikum tilbydes et helt nyt blik på den ikoniske Aarhus-bygning, når de guides gennem Dokk1 – også der, hvor det normalt kun er personalet, der har adgang.

Med konceptet The Carte Blanche Tribe, skabt af Carte Blanche, iscenesætter internationale kunstnere, klædt i hvidt fra top til tå, forskellige byrum. De skaber forestillingen direkte til Dokk1 og tager udgangspunkt i stedet. Lige på grænsen mellem vandet og byen, natur og kultur, fortid og fremtid inviteres publikum til at stoppe op, betragte stedet og reflektere over, hvad vi kommer af, og hvor vi er på vej hen. Det foregår, alt imens studerende diskuterer i læseklubber, og bibliotekarer hjælper borgere henne ved disken. The Carte Blanche Tribe tager publikum med på en sanselig opdagelse midt i hverdagen.

Publikum inddeles i grupper af 6 eller 7, som guides gennem Dokk1 og det omkringliggende havneområde.

FAKTA

SKABT AF
Carte Blanche og alle medvirkende

MEDVIRKENDE
Marga Socias, Claus Carlsen, Lisa Becker, Kristofer Krarup, Gabriel Hernandez, Seimi Nørregaard, Cindy Rudel, Benoit Gasnier, Sarah John og Sara Topsøe-Jensen

TEKNIK
Karsten Nisbeth og Jonas Wulff

TIDSPUNKT
18.-24. august 2017

STED
Dokk1, Hack Kampmanns Pl.2, 8000 Aarhus C

ALDERSGRUPPE
Forestillingen er uegnet for børn under 6 år