CARTE BLANCHE SKATKAMMER

Oplev hele Carte Blanche – både inde og ude – forvandlet til et labyrintisk univers af tankevækkende og overraskende møder.
I Carte Blanches SKATKAMMER bliver scener og installationer fra de seneste 15 år samlet, sat sammen og nyfortolket i et overflødighedshorn af sanseindtryk. SKATKAMMER bliver en blanding af arkiv, museum og pulterkammer. Her kan du blive så længe du vil, og du kan blandt andet dykke ned i de mere end 2000 spørgsmål og duftminder, som publikum gennem årene har givet Carte Blanche. Du vil møde både gamle og nye karakterer fra teatrets mange forestillinger, sat i scene i nye, kalejdoskopiske og overraskende sammenhænge. Det bliver alt sammen sat i scene i et labyrintisk univers, som publikum kan lade sig opsluge af og forsvinde ind i.

ANMELDELSER
“Lyksaligheden spreder sig fra Sara Topsøe-Jensens hvide afskedsforestilling på Carte Blanche. Med lykkepusher og dervishdanser.”
Anne Middelboe Christensen, Teateravisen

★★★★★★
“Skatkammer er den helt rigtige titel. Her finder du nemlig alt, hvad hjertet kan begære – og lidt til. Det er oplevelsen, du ikke vil hjem fra. Og det hele er gennemsyret af den ganske særlige Carte Blanche-stemning, som ikke findes noget andet sted.”
ISCENE

FAKTA

TID
3.-13. september 2020

STED
Carte Blanche
Ammunitionsvej 6
8800 Viborg

SKATKAMMER ER LAVET AF
Sara Topsøe-Jensen
Sarah John
Betina Herløv Møller
Karsten Nisbeth
Jonas Wulff-Jespersen
Marga Socias
Connie Tronbjerg
Hanne Sørensen
Benoit Gasnier
Raphaël Mars
Marieke Breyne
Cindy Rudel
Tilde Knudsen
Amalie Olesen
Caroline Bang

ALDERSGRUPPE
Fra 8 år