PICNIC PARKEN

En menu af iscenesættelser af området ved Viborg Domkirke.

PICNIC PARKEN har base på Stænderpladsen. Her kan du slappe af på tæpper og puder i græsset eller nyde din medbragte mad. Du kan også bede om den særlige by-menu. Hver menu består af et møde i domkirkeområdet; en mulighed for at møde og tilbringe tid med byen og opdage dit eget forhold til den. Hver tur kan vare fra 5 til 30 minutter, og du kan tage lige så mange ture, som du har lyst til. Alle turene er skabt med henblik på at udfordre dit blik på og oplevelse af byen – måske kender du den slet ikke så godt, som du tror.

PICNIC PARKEN er iscenesat af Benoit Gasnier i samarbejde med et hold af unge skabende talenter fra hele Europa.

Forestillingen er en del af POP-UP KULTURHUS, som er Carte Blanches bidrag til Aarhus og Region Midts status som Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Benoit er kunstnerisk leder af teater À L’Envers i Frankrig, hvis fokus er at udvikle intime poetiske og relationelle kunstværker. Benoit er særligt interesseret i mødet mellem det offentlige rum, fællesskab og det poetiske. Med Carte Blanche skabte Benoit i 2016 byvandringen ”Lyt til Byen” og medvirkede i forestillingen sØnæs i 2015.

I tilfælde af regn flytter PICNIC-PARKEN ind i det gamle rådhus.

FAKTA

SKABT AF
Instruktør: Benoit Gasnier (FR)
Tekniker: Simon Twisttmann (DK)

Performerne:
Chloé Girardeau (FR)
Karen Burns (AU)
Patrick Fransgaard (DK)
Maret Tamme (EST)
Mara Maslowska (POL)

Lars-Petter Sødal Bergsmark (NO)

STED
Stænderpladsen, Viborg

TIDSPUNKT
16. – 25. juni 2017

PRIS
I hele sæson 2016/17 betaler man efter konceptet “Betal, hvad du vil”. Det betyder, at det er op til dig at beslutte, hvad, du synes, din oplevelse var værd og betale derefter.