PRISER OG UDNÆVNELSER

December 2015
Sara Topsøe-Jensen: Præmiering for scenekunst (Legatudvalget for Scenekunst)

December 2015
Sarah John: Præmiering for scenekunst (Legatudvalget for Scenekunst)

Januar 2014
Sara Topsøe-Jensen indtræder som medlem af Projektstøtteudvalget for Scenekunst i Statens Kunstfond.

Maj 2013
LIFE LIVE! af Carte Blanche og Cantabile 2 nomineres til en Reumert i kategorien “Juryens særpris”.

November 2012
Sara Topsøe-Jensen modtager “Merete Hegner”-prisen for sit imponerende arbejde for og med Carte Blanche i Viborg. Prisen, der er en stafetpris, videregives af Kirsten Borger med ordene: “Merete Hegner prisen er ganske lille og beskeden og ikke kendt verden over. Men du får den som en anerkendelse af flot og dygtigt arbejde.”

September 2011
Sara Topsøe-Jensen nomineres til “Rosamund Gilder/ Martha Coigney International Award” af League of Professional Theatre Women i New York, USA. Prisen har til formål at skabe og udbrede kendskabet til internationalt bemærkelsesværdige kvinder indenfor scenekunst. Prisen gives både for at inspirere kvindelige scenekunstnere i USA og for at øge fokus internationalt på kvindelige scenekunstnere som værende væsentlige bidragsydere til vores fælles globale kulturelle fremtid.

Marts 2009
LØVSPRING og animator Annemarie Jeppesen modtager prisen for “Bedste dukkerteaterforestilling” ved den internationale russiske børneteaterfestival “Ya-mal, privet” i det vestsibiriske lavland.

Maj 2008
Sara Topsøe-Jensen nomineres til “The 2008 ASSITEJ Award for Artistic Excellence” ved ASSITEJs XVI Verdens Kongres i Adelaide, Australien.

2005-2009
Sara Topsøe-Jensen udpeges som medlem af Statens Refusionsudvalg.

2000
Sara Topsøe-Jensen modtager Horsens Børneteaterpris 2000, “for en særlig indsats for at fremme børneteater i Danmark”