Hvad må en kulturel oplevelse egentlig koste? Hvad skal prisen være hvis man er studerende, arbejdsløs, pensionist eller barn?

Den slags spørgsmål stillede vi ofte os selv på Carte Blanche. Derfor betaler du nu på Carte Blanche det, du kan for vores forestillinger. Det er således ikke gratis at gå i teatret – men du bestemmer selv prisen.

Det foregår sådan, at du efter forestillingen selv beslutter, hvad du vil betale for oplevelsen. Herefter betaler du ved en af vores betalingsbøtter, hvor du kan putte kontanter i bøtten eller bruge MobilePay. Der er også mulighed for at bruge Dankort.

Men det betyder ikke at du ikke kan sikre dig en plads på forhånd. På vores hjemmeside vil du stadig finde et link, så du kan forhåndsbooke pladser til forestillingerne. Så er du sikret en plads.

Der er mange, der har spurgt om, hvad “de rigtige” priser er. Det bestemmer du selv. Men vores standardpriser før vi indførte “Betal hvad du kan” så således ud:

Voksne: 100 kr.
Børn/unge: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.

Er det også den rigtige pris for dig? Det bestemmer du.

Fordi det er gratis at reservere billetter tager vi et no-show fee, hvis du ikke dukker op. No-show fee’et er det samme som vores tidligere standardpriser. Du kan undgå at komme til at betale det ved at melde afbud på billet@cblanche.dk senest 24 timer før forestillingen.

Bemærk: Hvis I er en gruppe på over fem personer har vi altid faste (rabat)priser. Ring til os og hør nærmere.

 

Her er vores betalingsoplysninger:

MobilePay: 33931

Registreringsnummer: 5980

Kontonummer: 1233772