Børn skal være glade for at gå i teatret

På Carte Blanche laver vi altid teater, der kan opleves af både børn og voksne. Det gælder både vores egne forestillinger og de gæstespil, som besøger os.

Alle forestillinger er omhyggeligt forberedt, og en del af forberedelserne består i at målrette forestillingerne til en bestemt aldersgruppe. Det kan være teater for de helt små, for næsten alle – eller for de lidt større børn, unge og voksne.

Det er vigtigt at overholde aldersgrænserne, både for børnenes egen skyld og af hensyn til det øvrige publikum. Nogle af forestillingerne kan indeholde ting, der skræmmer mindre børn, eller som de ikke forstår. Derfor skal du huske at tjekke aldersgrænsen, inden du kommer.

Det er billetkøberens eget ansvar at sikre sig, at børnene overholder den angivne aldersgruppe. Det er altid skuespillerne, der har det afgørende ord med hensyn til aldersgrænser, for det er dem, der bedst ved, hvordan forestillingen er. Vi forbeholder os ret til at afvise børn, der ikke er gamle nok, og det berettiger ikke til en refusion af billetten.

På den måde giver vi både børn og voksne den bedste teateroplevelse.