NYHEDSBREV 27. SEPTEMBER 2018

Mød os inde i mørket – og i Viborgs gader!

Efteråret er travlt på Carte Blanche med gæstespil, Suppe og Samtale – og vores store forestilling TOMRUM på Viborg Katedralskole. En del er allerede udsolgt – så ser du en forestilling eller et arrangement, du er interesseret i, så skal du ikke vente alt for længe med at bestille.

Suppe og Samtale 11. okt. 2018 – udsolgt

Vi mødes igen den 11. oktober til en omgang suppe og samtale, der denne gang fokuserer på Viborg Animation Festival. Arrangementet er udsolgt.

Kulturnat 2018 12. okt. 2018

Ved kulturnatten den 12. oktober kan du møde Den hvide dame fra Carte Blanche, som er med til at åbne hele kulturnatten. Det sker kl. 17 ved Domkirken.

Du kan også opleve Den lysende by – en skov af lysende lanterner, der oplyser Viborg i den mørke efterårsaften. Lanternerne er lavet af elever fra 5. og 6. klasse på Ulstrup Skole sammen med kunstneren Helle Bull Sarning, og de kan opleves ved Domkirken og i gågaden fra kl. 17, før de bliver flyttet ned i Bibliotekshaven kl. 20.

 

Gæstespil i efterårsferien

50 farlige ting 18. og 19. okt. 2018 – udsolgt

Har du nogensinde slikket på et 9 volts batteri? Løftet låget på popcornene, når de popper? Aldrig nogensinde? Så er denne forestilling for dig! Forestillingen undersøger alt det, voksne normalt advarer deres børn imod!

Spor af dyr 14. okt. 2018 – enkelte billetter tilbage

Et murmeldyr ankommer til en dansk skov. Men vil dyrene i skoven lade murmeldyret blive?

Én for én går de 30 tilskuere med lanterner gennem korridoren og træder ind i scenografien. Her skabes en magisk og intens stemning i det intime rum, hvor tilskuerne, iklædt kapper og alfesokker, i rollen som Skovalfer giver historien liv sammen med skuespillerne. Spændingen stiger dybt inde i skoven, når Stormødet udvikler sig i en uventet retning.

Spor af Dyr er en sanselig og publikumsinddragende forestilling om at være anderledes og om at møde det ukendte.

Nautilus 9. nov. 2018

Carte Blanche og Viborg Teaterforening præsenterer det ordløse stand-up show NAUTILUS på Viborg Teater – det bliver skørt, absurdt, excentrisk og unikt. I løbet af 75 minutter skifter Trygve Wakenshaws tynde og lange kropsform til et væld af tegn, scenarier og vittigheder i et fingerknipsende tempo.

NAUTILUS er en hyldest til den menneskelige fantasi.

Tomrum 21. nov. – 1. dec. 2018.

En invitation til undren og refleksion – og et rum, der fremelsker begge dele. Det er kernen i Carte Blanches installationsforestilling TOMRUM. Oplevelsen består både af en selvstændig udforskning af rummet og af oplevelser, der bliver faciliteret af Carte Blanches performere. Det hele foregår i et stemningsmættet rum, hvor lyd, lys og objekter skaber en ”anden virkelighed”, der gør det muligt at undersøge og stille spørgsmål med en ny åbenhed. TOMRUM spiller i Festsalen på Viborg Katedralskole fra 21. nov. til 1. dec. 2018.