NYHEDSBREV 23. OKTOBER 2018

Nautilus 9. nov. 2018

Carte Blanche og Viborg Teaterforening præsenterer det ordløse stand-up show NAUTILUS på Viborg Teater – det bliver skørt, absurdt, excentrisk og unikt. I løbet af 75 minutter skifter Trygve Wakenshaws tynde og lange kropsform til et væld af tegn, scenarier og vittigheder i et fingerknipsende tempo.

NAUTILUS er en hyldest til den menneskelige fantasi.

 

Tomrum 21. nov. – 1. dec. 2018.

En invitation til undren og refleksion – og et rum, der fremelsker begge dele. Det er kernen i Carte Blanches installationsforestilling TOMRUM. Oplevelsen består både af en selvstændig udforskning af rummet og af oplevelser, der bliver faciliteret af Carte Blanches performere. Det hele foregår i et stemningsmættet rum, hvor lyd, lys og objekter skaber en ”anden virkelighed”, der gør det muligt at undersøge og stille spørgsmål med en ny åbenhed. TOMRUM spiller i Festsalen på Viborg Katedralskole fra 21. nov. til 1. dec. 2018.

 

Englestue

ENGLESTUE er Carte Blanches årlige julestue, hvor vi hvert år inviterer en scene- eller billedkunstner til at skabe et interaktivt værk for familier og de mindste skoleklasser. I hverdagene er englestuen åben for institutioner kl. 9-12 (egnet for børn i børnehaven, i alderen 5-6 år, og for skoleklasser op til 5. klasse). Husk tilmelding!

 

I weekenden er Englestue åben for offentligheden 8-9. og 15-16. dec. 2018 kl. 13-16. Gratis adgang – tilmelding ikke nødvendig.