NYHEDSBREV 18. NOVEMBER 2018

 

Vi har forvandlet festsalen på Viborg Katedralskole – og vi vil gerne invitere dig til at gå på opdagelse med os. Vi har skabt et rum, der både inviterer publikum til at gå på opdagelse og til fordybelse og refleksion. Installationen er fyldt med små scener, poetiske billeder og historier, der fletter sig ind i hinanden, og som giver publikum mulighed for at stille spørgsmål til de måder, vi oplever verden på.

Publikum kan frit bevæge sig rundt i installationen og interagere med det internationale hold af performere, eller de kan finde et roligt sted og lade sig opsluge af universet i deres eget tempo.

”Vi vil gerne have, at de har haft en ekstraordinær oplevelse, og en oplevelse af, at virkeligheden er langt større end det, vi normalt forholder os til. Og at der hele tiden er mere at opdage og skabe – når vi giver os selv tid og plads til det,” fortæller Sara Topsøe-Jensen.

TOMRUM er for øvrigt meget mere end bare en forestilling: Viborg Katedralskole har i to måneder inviteret teatret indenfor på gymnasiet. Gennem workshops deler kunstnere fra Carte Blanche deres egen nysgerrighed og kreative processer med eleverne og lærerne på skolen. Som kulmination på projektet viser Carte Blanche den interaktive forestilling i Viborg Katedralskoles smukke festsal, både for eleverne og for et offentligt publikum.

Vi har premiere på de offentlige forestillinger den 21. november 2018, og du kan købe billetter her. https://bit.ly/2T0HIzw

 

FAKTA

Alder: Både for voksne, unge og børn fra 8 år

Sted: Festsalen på Viborg Katedralskole, Gammel Skivevej 2, 8800 Viborg

 

Forestillingen spiller:

Onsdag den 21. november 2018 kl. 19.30-21.30

Torsdag den 22. november 2018 kl. 19.30-21.30

Lørdag den 24. september 2018 kl. 15.00-17.00

Onsdag den 28. november 2018 kl. 19.30-21.30

Torsdag den 29. november 2018 kl. 19.30-21.30

Lørdag den 1. december 2018 kl. 15.00-17.00

 

Varighed: Publikum bestemmer selv, hvor længe de vil blive i installationen

Billetter: www.billetten.dk – https://bit.ly/2JnTW0p

 

TOMRUM er en del af en række forestillingsinstallationer kaldet ”I mørket”, der undersøger nysgerrighed.

 

 

Englestue på Carte Blanche er en anderledes aktiverende og kreativ julestue, hvor vi byder engle og julefred velkommen.

ENGLESTUE skabes af forskellige kunstnere fra år til år, men er hver gang fyldt med stemning og poesi. Et møde, der med garanti både pirrer sanserne og får julefreden til at sænke sig.

I hyggelige omgivelser får børn og voksne tilbudt lidt varmt og godt til ganen. Der vil også altid være mulighed for selv at deltage i kreative aktiviteter, der passer sammen med dette års ENGLESTUE-tema.

Englestue 2018 bliver lavet af Seimi Nørregaard og Sigrid Astrup Haraldsen, som skaber et poetisk, legende univers med bier og fugle.