NOTHING HAPPENS

EN VIRTUAL REALITY-OPLEVELSE MED ANIMATIONSFILM

Det er en iskold dag i udkanten af byen. Langsomt og lydløst begynder en menneskemængde at tage form blandt birketræerne i det sneklædte landskab. Kun akkompagneret af krageskrig danner menneskene en række langs med horisonten. De er samlet for at bevidne en hændelse. Ingen siger noget, alle venter på at noget skal ske… men hvad?

NOTHING HAPPENS består af to sammenhængende dele, en animationsfilm og en VR-oplevelse. Som film er værket et visuelt stærkt og tankevækkende møde, hvor man oplever at betragte og blive betragtet. I VR-oplevelsen stilles der spørgsmålstegn ved betragterens rolle, idet man inviteres til aktivt at deltage i hændelsen. Som publikum bliver man suget ind i animationens unikke og sanselige verden – man betragter ikke længere blot værket, man ér i det.

Det prisvindende par Michelle og Uri Kranot, bryder med forestillingerne om, hvad animation kan. De bevæger sig i grænselandet mellem installationskunst, teknologi og animation, der i høj grad inddrager og udfordrer sin beskuer.

FAKTA

DIRECTORS Michelle and Uri Kranot

ART DIRECTOR Michelle Kranot

VR DEVELOPER Milan Grajetzki

TECHNICAL DIRECTOR Morten Andersen

MUSIC Uri Kranot

SOUND Sofie Birch, Milan Grajetzki

ANIMATION Juliette Viger, Marine Duchet, Fabien Corre, Michelle Kranot

COMPOSITE Sara Aunbirk, Uri Kranot

INSTALLATION Sara Topsøe-Jensen

KONCEPTUALISERET OG SKABT I SAMARBEJDE MED Sara Topsøe-Jensen / Carte Blanche

PRODUCERET AF Marie Bro/Dansk Tegnefilm

CO-PRODUCERET AF The Animation Workshop

FOTO VR@ANNECY – “Nothing Happens” © F. Blin/CITIA