kunsten-at-lytte-banner

KUNSTEN AT LYTTE

KUNSTEN AT LYTTE var Carte Blanches bidrag til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 i Viborg.

Et to-årigt udviklingsprojekt, hvor Carte Blanche kollektivt har undersøgt og stillet spørgsmålstegn ved den kultur, vi alle er en del af. Vi har gravet i den måde, vi sammen skaber kultur på. Ønsket har været at skabe et meningsfuldt og meningsbærende netværk med udgangspunkt i et poetisk, æstetisk blik på verden. Vi har blandt andet arbejdet med ”kunsten at stille spørgsmål” og ”kunsten at lytte”.

Projektet bestod i workshops, tværkulturelle processer og projekter, som tog afsæt i en sensorisk og legende tilgang til mødet mellem rum og mennesker. Dette er sket frem mod juni 2017, hvor projektet kulminerede i et POP-UP KULTURHUS.

KUNSTEN AT LYTTE er et underprojekt til RETHINK YOUR AUDIENCE skabt af Viborg Kommune, Viborg Bibliotekerne, Kulturprinsen og Carte Blanche. KUNSTEN AT LYTTE består af to hovedspor: NETVÆRK og THE LAB. 

KUNSTEN AT LYTTE har haft over 750 aktive projektdeltagere. Hele projektet, dets mange forgreninger og deltagere er dokumenteret visuelt via en interaktiv graf – her kan man dykke ned i enkeltprojekter, undersøge deltageres baggrunde eller følge en enkelt deltagers vej gennem projektet. Leg med grafen nedenfor.