kunsten-at-lytte-banner

KUNSTEN AT LYTTE #7

Carte Blanche inviterer til SEMINAR – KUNSTEN AT LYTTE #7 lørdag d. 24. juni 2017 – sæt kryds i kalenderen.

I anledningen af at KUNSTEN AT LYTTE kulminerer i et POP-UP KULTURHUS, inviterer Carte Blanche til seminar, KUNSTEN AT LYTTE #7. Her vil vi sammen samle op på, diskutere og reflektere over projektet. Vi forholder os til de tilgange, værdier, udfordringer og tanker, som vi har arbejdet med i løbet af de sidste to år. Desuden lader vi os inspirere af hinanden og projekter, som I har gang i.

Det hele foregår i ’det gamle rådhus’, Stænderpladsen 2 i Viborg. Huset er forvandlet til et POP-UP KULTURHUS – en smeltedigel af kulturelle møder på kryds og tværs af teater, musik, fortælling, foreningsliv, teknologi, farver, lys og lyd.

Selve seminardelen vil være fra kl. 14.00-19.00. Om formiddagen er der mulighed for at opleve POP-UP KULTURHUS. Herunder Carte Blanches fire iscenesættelser, som er skabt af THE LAB (KUNSTEN AT LYTTE´s unge aktører) i samarbejde med internationale kunstnere. Efterfølgende er der middag og mulighed for at hænge ud i festligt lag – lige så længe vinstuen har åbent.

PROGRAM

Fra kl. 10.00 kom og oplev POP-UP KULTURHUSET og Carte Blanches værker:

I BYENS GAMLE HJERTE
En sensorisk labyrintforestilling i kælderen under det gamle rådhus
(Forudsætter billetbestilling hos tine@cblanche.dk)

PICNIC PARKEN
En menu af iscenesættelser af området ved Viborg Domkirke

LYSHUS
En lounge-installation til fordybelse i mørket

ARKIVET
Pop-up kulturhusets historie – installation og interaktivt museum

Kl. 13.00 Frokost

Kl. 14.00 SEMINAR: Oplæg, samtaler og erfaringsudveksling

Kl. 19.00 Middag

Tilmelding skal ske til Tine Voss Ilum på tine@cblanche.dk. Der vil være en egenbetaling til at dække frokost og middag på 350 kr.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Tine på ovenstående mail eller på tlf. 29 71 63 30.

KONTEKST
Vil du gerne inspireres?
Vil du gerne udfordre din måde at skabe og dele kultur på?
Vil du gerne gøre det sammen med andre?
Vil du gerne være med til at undersøge, hvordan poetiske, æstetiske værktøjer kan bruges i din egen arbejdspraksis og ramme?

Workshoppen er en del af Carte Blanches projekt KUNSTEN AT LYTTE, hvor vi er i gang med at undersøge kultur og de måder, vi sammen skaber kultur på. Vi arbejder blandt andet med kunsten ”at stille spørgsmål”, og kunsten ”at lytte”. Det gør vi gennem workshops, tværkulturelle processer og projekter, som tager afsæt i en sensorisk, poetisk og legende tilgang. Det sker frem mod juni 2017, hvor projektet kulminerer i et pop up-kulturhus.

KUNSTEN AT LYTTE er et underprojekt i RETHINK YOUR AUDIENCE og en del af Aarhus’ og Region Midts status som Europæisk Kulturhovedstad i 2017. RETHINK YOUR AUDIENCE skabes af Viborg Kommune, Viborg Bibliotekerne, Kulturprinsen og Carte Blanche.

De bedste hilsner

Carte Blanche

FAKTA

TIDSPUNKT
Lørdag d. 24. juni 2017

STED
POP-UP KULTURHUS, Stænderpladsen 2, 8800 Viborg

PRIS
Det er gratis at deltage, men det koster 500 kr., hvis du ikke melder afbud i tilfælde af, at du alligevel ikke kan deltage.