I BYENS GAMLE HJERTE

En sensorisk labyrintforestilling i kælderen under det gamle rådhus.

I rådhusets gamle kælder sendes du ind i en labyrint. Her følges barndommens symbolske logik, hvor en by ikke bare er en by, men en sjæl, som man kan lære at kende. Hvad skaber en by? Hvem er byen? Hvilke minder, tanker og følelser gemmer den på? Mens du farer vild i mørket I BYENS GAMLE HJERTE, finder du måske glimt af øjeblikke fra din egen barndom og minder, som du for længst har glemt.

Labyrintforestillingen I BYENS GAMLE HJERTE bliver iscenesat og instrueret af Gabriel Hernandez i samarbejde med et hold af unge skabende talenter fra hele Europa.

Forestillingen er en del af POP-UP KULTURHUS, som er Carte Blanches bidrag til Aarhus og Region Midts status som Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Gabriel Hernandez er en af ​​grundlæggerne af det verdenskendte teaterkompagni, Teatro de los Sentidos, og har i over 20 år udviklet, skabt og performet ​​interaktive forestillinger og sensoriske rum over hele verden. I Danmark har hans arbejde været set i ”Hotel Aurelia” på Skovgaard Museet og Nicholai Kunsthal, ”Echo af Shadow”, ”City Puzzle” og ”Heart of Darkness” på Teater Republique. På Carte Blanche har Gabriel tidligere været medinstruktør på forestillingerne ”Bola de Oro” og ”Transformation” samt spillet med i adskillige af teatrets forestillinger.

FAKTA

SKABT AF
Instruktør: Gabriel Hernandez (COL)
Scenografisk assistent: Ida Lundø Madsen (DK)
Teknisk og scenografisk konstruktør: Troels Lindebjerg (DK)
Tekniker: Simon Twisttmann (DK)

Performerne:
Kimberly Billing Mortensen (DK)
Stefan Prohorov (BUL)
Agnė Muralytė (LIT)
Ursula Olsen (DK)
Marialuisa Bafunno (IT)
Valentina Micol Carnevali (IT)
Samara Sallam (Syrien)

STED
Kælderen under det gamle rådhus på Stænderpladsen

TIDSPUNKT
16. – 25. juni 2017

VARIGHED
60 min.

ALDERSGRUPPE
Forestillingen er forbudt for børn under otte år