I AL EVIGHED

I AL EVIGHED er en performance-forestilling for unge og voksne, der inddrager kirkerummet på en nyskabende måde i en intim og tankevækkende iscenesættelse. I forestillingen skabes der en række møder mellem spillere og publikum (og publikum imellem) i form af filosofiske samtaler, oplevelser og spil, der både inddrager den enkelte og skaber interaktion. Det dannelsesmæssige aspekt af forestillingen udforskes på en nyskabende måde, idet publikum selv er med til at finde personlige svar på livets grundlæggende spørgsmål.

Ved hjælp af Carte Blanches poetiske og sensoriske værktøjer giver vi publikum mulighed for at skabe deres egne personlige betragtninger over og forståelse af, hvordan begreberne magt og ære er med til at danne os som individer og samfund. De to begreber findes i den to tusind år gamle kristne bøn Fadervor, men er samtidig yderst aktuelle – både i det politiske og i vores personlige liv.

  • For hvem har egentligt magten her i verden?
  • Findes der noget, der er mere magtfuldt end mennesket?
  • Hvad er magt egentligt og findes der flere former for magt?
  • Handler ære om pomp og pragt, selvrespekt eller noget helt tredje.
  • Hvordan handler man ærefuldt i en verden med magtmisbrug og undertrykkelse?

Vi vil gerne give mulighed for at udforske kirkens fysiske rum såvel som dens eksistentielle grundfortælling gennem forestillingens kunstneriske fortolkning. I AL EVIGHED bliver en slags mental træningsplads, der sætter mennesker i stand til at møde verden fra et mere nysgerrigt, ansvarsfuldt og reflekteret ståsted.

Vi glæder os til at møde dig.

FAKTA

TID
21.-31. oktober 2019

STED
KK44-festivalen samt i kirker i Midtjylland

ALDER
Fra 13 år

VARIGHED
Ca. 50 min.

INSTRUKTØR
Sarah John