FULDMÅNEÅBNING

POP-UP KULTURHUS er en del af Viborgs fejring af Aarhus 2017 med den såkaldte fuldmåneevent Snapsting – rethink your audience.

Når vi slår dørene op til pop-up kulturhuset fejrer vi alle de mange, helt unikke projekter, som Snapsting byder på i år.

Du er inviteret! Kom og få en forsmag på alt, hvad du kan opleve i Viborg i juni måned.

RETHINK YOUR AUDIENCE – Viborgs store bidrag til kulturhovedstadsåret giver denne dag en forsmag på nogle af de mange aktiviteter, der popper op i løbet af juni måned. Du kan blandt andet på dagen opleve oplæsning i mørke, legeunivers for børnefamilier, tage et spil skak og møde nogle af arrangørerne bag. Derudover kan du få et blik ind i processen med at omdanne de tomme lokaler i det gamle rådhus til et levende kulturhus for hele familien. Kom og lad dig overraske!

PROGRAM:
KL. 16.00 – 18.00: Reception med taler v.
Steen Lindgaard, Kulturchef i Viborg Kommune
Pia Buchardt, repræsentant for Aarhus 2017
Ulla Voss Gjesing, centerchef for Kulturprinsen
Sara Topsøe-Jensen, kunstnerisk leder af Carte Blanche

Musik
Rundvisninger i POP-UP KULTURHUS
Gå selv på opdagelse i huset

Kl. 18.00 – 19.00: Viborg spiser sammen #4 (kræver særskilt tilkøb af billet på billetter.bemaerkedage.dk)

Kl. 18.00 – 20.00: Rundvisninger i POP-UP KULTURHUS og mulighed for selv at gå på opdagelse i huset

RETHINK YOUR AUDIENCE skabes af Viborg Kommune, Viborg Bibliotekerne, Kulturprinsen og Carte Blanche. Det kulminerer under Snapsting med POP-UP KULTURHUS skabt af Carte Blanche, kul¬turaktører og kreative ildsjæle fra hele Viborg, SNAPSTING FOR BØRN – European playground skabt af Kulturprinsen og VÆRTER MED HJERTER skabt af Viborg Bibliotekerne.

Vi glæder os til at se jer!

Venlige hilsner
Carte Blanche