ENGLESTUE

ENGLESTUE er en tilbagevendende begivenhed i december: En anderledes aktiverende og kreativ julestue, hvor vi byder engle og julefred velkommen.

ENGLESTUE skabes af forskellige kunstnere fra år til år, men er hver gang fyldt med stemning og poesi. Et møde, der med garanti både pirrer sanserne og får julefreden til at sænke sig.

I hyggelige omgivelser får børn og voksne tilbudt lidt varmt og godt til ganen. Der vil også altid være mulighed for selv at deltage i kreative aktiviteter, der passer sammen med dette års ENGLESTUE-tema.

Englestue 2018 bliver lavet af Seimi Nørregaard og Sigrid Astrup Haraldsen, som skaber et poetisk, legende univers med bier og fugle.

Tidligere Englestuer

Her kan du læse lidt om de tidligere Englestuer:

2017 – En “drømmefabrik” skabt af det franske teaterkompagni La Golondrina, som til hverdag ledes af de musikalske scenekunstnere Chloé Löwy og Raphaël Mars. Med musisk poesi, skyggeteater og tegnegrej fik de sammen med englestuens gæster den store drømmemaskine til at køre rundt.

2016 – Vinter-Undreland, et magisk sted, som kun opstår, når vi skaber og deler med hinanden. Gennem poetisk leg, nysgerrighed og undren eksperimenterede Mejse Damsø Jeppesen og Ditte Lundsgaard Nielsen med deres egen og gæsternes forståelse af julen.

2015 – børn og voksne blev inviteret ind i Englens drøm. Her kunne man møde den sovende engel. De besøgende medbragte hver en iskrystal med et særligt ønske for en, de holdt af. I englens drøm kunne publikum gå på opdagelse blandt sneklædte bakker, gemme sig i kattens bløde pelsmave eller tage et hvil og drysse med fjer i englens seng.

2014 – Dette år var ENGLESTUE en svævende, detaljerig Månehave. Publikum kunne træde nysgerrigt ind i en poetisk verden, der voksede frem af vores fælles ønsker og drømme.

Det var designeren Betina Møller (DK) og multikunstneren Sarah John (AUS), der stod bag dette års ENGLESTUE. Begge har arbejdet med installations- og performancekunst i Danmark, Australien og store dele af Europa.

2012 – En skøn, detalje-rig huleby bygget af møbler, grene, tæpper, stiger og en gigantisk himmelseng. Huler, som de ellers kun findes i drømme, skabte en poetisk legeplads, hvor børnene selv blev de engle, der skaber julefreden og den hemmelighedsfulde ro, der opstår, når man venter i salig spænding.

FAKTA OM FORESTILLINGEN

Tid og sted
8.-9. dec. og 15.-16. dec. 2018 kl. 13-16 på
Carte Blanche, Ammunitionsvej 6, 8800 Viborg

Billetreservation
Ikke nødvendig

Pris
Betal hvad du kan

Alder
For hele familien fra 3 år og op

For skoler og børnehaver
Der er gratis adgang for skoler (0.-2. klasse) og børnehavens ældste børn på følgende datoer: 4.-7. dec, 11.-14. dec. og 17.-19. dec. 2018 kl. 9, kl. 10 og kl. 11
Tilmelding nødvendig for disse grupper til christina@cblanche.dk