CAFE BLANCHE

Kom og sig farvel til Carte Blanche, når teatret slår dørene op til Café Blanche med billedlotteri, spørgsmålsarkiv og mulighed for et sidste besøg i Carte Blanche-universet i Viborg.

Har du ikke sagt ordentligt farvel – eller har du bare ikke fået nok af Carte Blanche endnu? Så er der nu lejlighed til at nyde en sidste hyggelig stund, når teatret slår dørene op til Cafe Blanche.

Få lidt af Carte Blanche med hjem
Cafeen er en mulighed for – for sidste gang – at bevæge sig ind i Carte Blanches univers. Og man kan oven i købet være heldig at få lidt af det med sig hjem: Teatret holder nemlig billedlotteri til cafeerne, hvor man kan vinde sære og skønne gaver fra Carte Blanches Skatkammer og øvrige gemmer.

Undervejs er der også mulighed for at gå på opdagelse i Carte Blanches spørgsmålsarkiv med over 2500 spørgsmål fra mennesker i Viborg, få en sidste audioguidet tur ud i universet –  eller flette videre på det smukke spindelvæv fra Skatkammer. Alt sammen i coronasikre rammer på teatret.

Der er varm te på kanden, og Carte Blanche byder også på et glas bobler og en god snak. Cafe Blanche holdes i samarbejde med Vinstuen (som mange vil kende fra Under Torvet på Nytorv og som medarrangør af mange fine arrangementer i Viborg). Så hvis et glas bobler ikke er nok, kan man supplere med et godt glas vin i det skønneste selskab.

Småt, men godt – og sikkert
På grund af coronasituationen er det nødvendigt at melde sig til på forhånd. Der er ikke plads til så mange deltagere, og derfor opfordrer teatret til, at man melder sig til allerede nu.

Carte Blanche sørger selvfølgelig for godt med sprit og afstand!

Tilmelding
Senest 2 dage før til christina@cblanche.dk

FAKTA

TID
Fredag 30/10-20 kl. 16.30-18.30

STED
Carte Blanche, Ammunitionsvej 6, 8800 Viborg

TILMELDING
Senest 2 dage før til christina@cblanche.dk

PRIS
Gratis (vin kan købes)

ALDER
Alle er velkomne!

VARIGHED
2 timer