VI GLÆDER OS TIL AT MØDE JER!

Dagene bliver kortere – og vi byder jer velkommen indenfor hos os i mørket. Efterårets store forestilling er TOMRUM, som spiller i Viborg Katedralskoles imponerende festsal. Inden da kan I motionere lattermusklerne, når Trygve Wakenshaw besøger Viborg Teater – og så kommer julen som bekendt, før man ved af det. Det betyder som altid Englestue på Carte Blanche, en uomgængelig juletradition for mange familier.

Du kan sikre dig en billet allerede nu. Klik dig ind og læs mere herunder.

NAUTILUS

Ordløst stand up-show – skørt, absurdt, excentrisk og unikt.

I løbet af 75 minutter skifter Trygve Wakenshaws tynde og lange kropsform til et væld af tegn, scenarier og vittigheder i et fingerknipsende tempo.

NAUTILUS er en hyldest til den menneskelige fantasi.

I EFTERÅRSFERIEN

Børnene kan komme på eventyr med vores to gæstespil i efterårsferien! I “Spor af dyr” går de 30 tilskuere med lanterner gennem korridoren og træder ind i scenografien. Her skabes en magisk og intens stemning i det intime rum, hvor tilskuerne, iklædt kapper og alfesokker, i rollen som Skovalfer giver historien liv sammen med skuespillerne. Spændingen stiger dybt inde i skoven, når Stormødet udvikler sig i en uventet retning.

Mere fart over feltet er der i 50 farlige ting (alle børn bør prøve). Har du nogensinde slikket på et 9 volts batteri? Løftet låget på popcornene, når de popper? Aldrig nogensinde? Så er denne forestilling for dig! Forestillingen undersøger alt det, voksne normalt advarer deres børn imod!

DET SKER

18. okt: Gæstespil: 50 FARLIGE TING (ALLE BØRN BØR PRØVE)

9. nov: Gæstespil: Nautilus

21, 22, 24, 28. og 29. nov. samt 1. dec: Forestilling – TOMRUM – i mørket

8-9. og 15-16. dec: Englestue