POP-UP KULTURHUS

Midt i Viborg centrum i det gamle rådhus ved Stænderpladsen popper et kulturhus op juni måned 2017. Det bliver en smeltedigel af kulturelle møder på kryds og tværs af teater, musik, fortælling, teknologi, farver, lys, lyd… Carte Blanche og en håndfuld internationale scenekunstnere flytter ind i huset en måned og skaber fire værker særligt til Viborg og stedet. Derudover vil huset være en åben platform, hvor lokale, kulturelle idémagere kan bidrage med egne projekter og dele deres idéer, visioner og oplevelser. Husets aktiviteter kulminerer under Snapsting, men inden da byder huset også på et spændende varm op-program.

Du vil kunne møde alverdens kulturprojekter. Der vil være samtalesaloner, pop-up vinstue, æstetiske legerum for familier… Kulturhuset popper up for publikum hele juni måned, kulminerer under Snapsting og bum, så er det væk igen. Kom forbi og lad dig overraske af oplevelser, du ikke anede eksisterede. Carte Blanches fire værker er:

I BYENS GAMLE HJERTE
En sensorisk labyrintforestilling i kælderen under det gamle rådhus

PICNIC PARKEN
En menu af iscenesættelser af området ved Viborg Domkirke

LYSHUS
En performance-installation til fordybelse i mørket

ARKIVET
Pop-up kulturhusets historie – installation og interaktivt museum

Pop-up kulturhuset er kulminationen af Carte Blanches projekt KUNSTEN AT LYTTE, som er teatrets bidrag til Aarhus og Region Midts status som europæisk kulturhovedstad 2017. Et to-årigt projekt, hvor teatret har leget med mødet mellem rum og mennesker i et forsøg på at gentænke publikum. De har åbnet ørerne for byens borgere og kulturelle aktører, lyttet og talt sammen.

FAKTA

SKABT AF
Carte Blanche, et hold af internationale kunstnere og lokale kulturaktører

STED
Det gamle rådhus på Stænderpladsen

ÅBNINGSTIDER
2.-25. juni 2017

ALDERSGRUPPE
For alle

BILLET
Det er nødvendigt at bestille billet til forestillingen I BYENS GAMLE HJERTE. De andre produktioner dukker man bare op til.

PRIS
Som altid i sæson 2016/17 betaler man efter konceptet “Betal, hvad du vil”. Det betyder, at det er op til dig at vurdere, hvad du synes, din oplevelse var værd og betale derefter.

HANDICAPVENLIGHED
Vi gør opmærksom på, at adgangen til huset desværre ikke er handicapvenlig