CARTE BLANCHE SØGER EN PR-MEDARBEJDER

Carte Blanche – Egnsteater i Viborg søger en PR-medarbejder fra 6. august 2018

Som PR- og projektmedarbejder indgår du i Carte Blanches faste team af seks ansatte. Her vil du især arbejde tæt sammen med teatrets administrative leder og teatrets designer/grafiker.

Ansvars- og jobområder

  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside (kendskab til wordpress påkrævet)
  • Pressekontakt
  • Udsendelse af nyhedsbrev
  • Ajourføring af teatrets databaser
  • Deltagelse i lokale og nationale netværk vedr. teatret
  • Udbygge og optimere synliggørelsen af teatret med en publikumsrettet kommunikation, herunder brug af sociale medier
  • Varetagelse af telefonpasning, generel modtagelse af gæster på teatret samt almene kontorfunktioner

Om dig

Du er uddannet inden for kommunikation, kultur, teater eller beslægtede områder, eller du har erfaring fra tilsvarende arbejde. Du kan arbejde i teams og selvstændigt, er initiativrig, udadvendt og opsøgende og kan bevare overblikket.

Da Carte Blanche er en lille arbejdsplads er det nødvendigt , at du er fleksibel i forhold til bredden af arbejdsopgaver og i perioder også placeringen af arbejdstid. Det er ydermere vigtigt, at du kan håndtere balancen mellem hurtig ideudvikling og langtidsplanlægning af kommunikation og projekter. Til gengæld tilbyder vi et spændende og uformelt arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens.

Om teatret

Carte Blanche er Viborgs professionelle egnsteater. Her skabes poetiske møder mellem performere og publikum i alle slags rammer; på et bibliotek, i en park eller måske på et museum.

Fælles for alle Carte Blanches forestillinger og projekter er at de stiller spørgsmål til os selv og den verden, vi bevæger os i. Spørgsmålene er et redskab for den kunstneriske undersøgelse, og forestillingernes temaer tager altid udgangspunkt i det sted og den kontekst de bliver sat ind i.

Carte Blanche er et lille hus hvor dagligdagen er præget af en ensemble gruppedynamik, der giver den enkelte mulighed for medejerskab og indflydelse på projekterne

 

FAKTA

ANSÆTTELSESSTART
mandag 6.8.2018

ARBEJDSTID
20 timer/uge

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Kontakt administrativ leder Thorkild Andreasen, thorkild@cblanche.dk eller PR-medarbejder Marion Vick, marion@cblanche.dk

ANSØGNINGSDEADLINE
Mandag 14.5.2018
Ansøgningen sendes til mail@cblanche.dk