HVALENS SANG

En rejse ind i bugen på en kæmpe pukkelhval.

I vinterferien 2018 gæstespiller forestillingen Hvalens sang på Teater Carte Blanche. Forestillingen er skabt af Teatret OM.

Hvalens Sang er en sanselig og underfundig rejse ind i bugen på en kæmpe pukkelhval, og en historie om venskab, hvaler og hvalsang – mødet med en pige, Pinocchio… og plastikaffald.

Forestillingen hylder venskabet, som en skat vi skal beskytte, og handler samtidig om menneskets ubetænksomhed, som gør livet farefuldt for havets dyr.
Du sidder inde i hvalens bug og får den finurlige fortælling med en intensitet og sanselighed, som kun opstår, når du er helt tæt på.

PRESSEN SKREV
Bænket langs med siderne inde i bugen på en kæmpestor hval får Annemarie Waagepetersen fra første færd børnenes opmærksomhed (…) udmærker sig ved at efterlade en klar og stemningsbetonet erindring om det varme i venskab, det helbredende og gode ved sammenholdkraft og det dårlige ved bare at kaste plastikemballage fra sig,” Kirsten Dahl, Teateravisen

“Der er en helt særlig intensitet og intimitet i denne eventyrlige forestilling (…) Får dig til at gå med på eventyrets præmisser og for en stund være barn eller bare barnlig. En kæmpe fornøjelse for de små, som jeg anbefaler børnefamilier at kaste sig ud i,” Børn i byen

“En slags opsang til menneskene og det miljøsvineri vores plasticaffald efterlader i verdenshavene – alt sammen serveret på underfundig vis helt nede i børnehøjde. Samtidig er Hvalens Sang akkompagneret af en fantastisk lyskulisse, som henfører publikum til havets dyb,” Dagbladet Ringkøbing-Skjern

FAKTA OM FORESTILLINGEN

GÆSTESPIL AF
Teatret OM

INSTRUKTION
Sandra Pasini

SCENOGRAFI
Antonella Diana

MEDVIRKENDE
Annemarie Waagepetersen

GENBRUGSINSTRUMENTER OG TEKNIK
Freddy Giorgi

TIDSPUNKT
11. feb. 2018 kl. 15 og 16.30

STED
Carte Blanche på Værkstedsscenen, Ammunitionsvej 6

ALDER
6-9 år (0.-3. klasse)

VARIGHED
30 min.

BILLETBESTILLING
www.billetten.dk

PRIS
Man betaler efter konceptet “Betal, hvad du vil”. Det betyder, at det er op til dig at vurdere, hvad du synes, din oplevelse var værd og betale derefter, når forestillingen er slut. Man kan betale kontant, med dankort eller via bankoverførsel.