ENGLESTUE

ENGLESTUE er en tilbagevendende begivenhed i december for hele familien. En anderledes aktiverende og kreativ julestue, hvor vi byder engle og julefred velkommen.

Årets tema er “drømmefabrikken” og skaberne bag er det franske teaterkompagni La Golondrina, som ledes af de musikalske scenekunstnere Chloé Löwy og Raphaël Mars. Med musisk poesi, skyggeteater og tegnegrej vil de sammen med englestuens gæster få den store drømmemaskine til at køre rundt. Tag hele familien med til en kreativ eftermiddag, hvor I er sammen om at give jeres drømme vinger.

Nogle vil måske huske Chloé og Raphaël fra deres meget populære koncert i POP-UP KULTURHUS nede i det gamle rådhus i juni måned. Med deres band Melocoton tiltrak de så mange, at vi var nødt til at have én stående i døren for at sørge for, at der ikke kom for mange mennesker ind i lokalet. Tag et smuglyt til deres blide Melocoton-toner her

ENGLESTUE skabes af forskellige kunstnere fra år til år, men er hver gang fyldt med stemning og poesi. Et møde, der med garanti både pirrer sanserne, og får julefreden til at sænke sig.

I hyggelige omgivelser får børn og voksne tilbudt lidt varmt og godt til ganen. Der vil også altid være mulighed for selv at deltage i kreative aktiviteter, der passer sammen med dette års ENGLESTUE-tema. Det er blevet en tradition, at kommunens institutioner (de ældste børn i børnehaven samt 0.-2. klasse) inviteres indenfor i Englestue i hverdagene. I weekenderne er der adgang for familier.

Sammen med kunstnerne er temaet for ENGLESTUE også nyt hvert år. I 2016 bød børnekulturskaberne Mejse Damsøe Jeppesen og Ditte Lundsgaard Nielsen for eksempel indenfor i et Vinter-Undreland, som de klippeklistrede frem sammen med besøgende. I 2015 skabte Carte Blanche selv Englestue. Her blev besøgende inviteret ind i  Englens drøm, hvor de kunne gå på opdagelse blandt sneklædte bakker, gemme sig i kattens bløde pelsmave eller tage et hvil og drysse med fjer i englens seng.

FAKTA

SKABT AF
La Golondrina:
Chloé Löwy
Raphaël Mars
Julie Houbart
William Petipas

TIDSPUNKT I 2017
2.-3. og 9.-10. december mellem kl. 13 og 16

STED
Carte Blanche, Værkstedsscenen, Ammunitionsvej 6, Viborg

BILLETBESTILLING
Er ikke nødvendig

PRIS
Man betaler efter konceptet “Betal, hvad du vil”. Det betyder, at det er op til dig at vurdere, hvad du synes, din oplevelse var værd og betale derefter.