ENGLESTUE

2.-3. og 9.-10. december inviterer Carte Blanche indenfor i Englestue – en kreativ julestue for hele familien. Årets tema er “drømmefabrikken”, og skaberne bag er det franske teaterkompagni La Golondrina. Med musisk poesi, skyggeteater og tegnegrej vil de sammen med englestuens gæster få den store drømmemaskine til at køre rundt. Tag hele familien med til en kreativ eftermiddag, hvor I er sammen om at give jeres drømme vinger.

HVAD MÅ
KULTUR KOSTE?

Det spørger vi ofte os selv om, når vi skal prissætte vores varierede udbud af oplevelser. Derfor har vi startet et helt særligt tiltag, hvor det er op til vores gæster at vurdere, hvad de vil betale for oplevelser hos Carte Blanche.  Først når oplevelsen er slut, tager man sin beslutning. Vi fortsætter med konceptet i sæson 2017/18.

 SUPPE OG SAMTALE 6. DEC

Som en del af vores 2017-projekt KUNSTEN AT LYTTE har vi afholdt Suppe og Samtale. Vi er simpelthen blevet så glade for arrangementerne, at vi fortsætter med dem i fremtiden. Kom derfor til Suppe og Samtale d. 6. dec. kl. 17, hvor du kan opleve Englestue, der helt ekstraordinært er åbent om aftenen. Kl. 18 serverer vi suppen.

TAK TIL ALLE DELTAGERE

I juni skabte Carte Blanche et POP-UP KULTURHUS i det gamle rådhus på Stænderpladsen. Kulturaktører og ildsjæle fra hele Viborg var med, og mere end 7000 besøgte huset under Snapsting. Kæmpestor tak til alle aktører og ikke mindst publikum, som bidrog til den gode stemning. Det var en fornøjelse at have jer med!